Het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard organiseert in mei een collectieve aankoop zonnepanelen

Dit item is verlopen op 23-03-2017.

Na het succes van de groepsaankopen collectieve woningisolatie Hoeksche Waard organiseert het Energieloket Hoeksche Waard in het voorjaar haar eerste groepsaankoop zonnepanelen. Door deelname aan de collectieve aankoop kunnen woningeigenaren eenvoudig en voordelig hun woning verduurzamen door bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen. De actie wordt door het Regionaal Energieloket georganiseerd in samenwerking met de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard, vertegenwoordigd in het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW), en HoekscheWaardDuurzaam (HWD).

Extra voordeel door groepsaankoop  

De collectieve aankoop woningisolatie eind 2016/begin 2017 is een groot succes geweest. Zo’n 250 woningeigenaren vroegen een offerte aan voor minstens twee isolatiemaatregelen. Dit is voor het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard aanleiding om verder te gaan met een collectieve aankoop zonnepanelen.

De lente en de zomer zijn in aantocht. Hopelijk kunnen wij profiteren van vele zonne-uren. Dit is dan ook een goed moment om de Hoeksche Waardse woningeigenaren met behulp van het Regionaal Energieloket in de gelegenheid te stellen op voordelige wijze zonnepanelen aan te schaffen. Via de groepsaankoop kunnen woningeigenaren een scherpe prijs voor de aanschaf van de zonnepanelen verwachten. De investering zorgt niet alleen voor de opwekking van duurzame energie en blijvend een lagere energienota, maar kan ook gerealiseerd worden door gerenommeerde Hoeksche Waardse bedrijven, dan wel bedrijven die actief zijn in de regio Hoeksche Waard.

Start van de actie

De verwachting is dat de collectieve inkoop zonnepanelen half mei start. Wij geven aan de actie bekendheid via het Regionaal Energieloket, een advertentie in de huis aan huis krant Het Kompas, de websites van de vijf gemeenten, het SOHW en HoekscheWaardDuurzaam alsook via de sociale media als Twitter en Facebook.

Vrijblijvend meedoen

Huiseigenaren kunnen zich te zijner tijd vrijblijvend inschrijven om mee te doen via www.regionaalenergieloket.nl/hoeksche-waard. Na de inschrijving ontvangt de woningeigenaar een informatiepakket en een uitnodiging om een afspraak in te plannen met het bedrijf dat de panelen kan leveren. Pas nadat het bedrijf is langs geweest en een persoonlijke offerte heeft uitgebracht, beslist de huiseigenaar of hij definitief mee doet met de actie.

Over het Regionaal Energieloket          

Het Regionaal Energieloket voor de Hoeksche Waard is ontwikkeld door Bleeve in samenwerking met de vijf samenwerkende gemeenten. Het Regionaal Energieloket faciliteert woningeigenaren van A tot Z met energie besparen en duurzaam wonen.

23-02-2017

Reacties (0)

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Nieuws | Het Regionaal Energieloket Hoeksche Waard organiseert in mei een collectieve aankoop zonnepanelen
Deel deze pagina
...geeft je de ruimte

Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam  Adres gemeente Binnenmaas
Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam  E-mail adres gemeente Binnenmaas
14 078 / 088 – 647 13 00  Telefoonnummer gemeente Binnenmaas
gemeente@binnenmaas.nl  E-mail adres gemeente Binnenmaas
Openingstijden en afspraak maken Afbeelding van een klok