Hoogste punt bereikt fase II en start verkoop fase III Eijckenhorst in Wijk van je Leven, Puttershoek

Dit item is verlopen op 10-06-2017.

Op 10 mei vond de officiële handeling voor Eijckenhorst II plaats. Het ‘hoogste punt’ bij de bouw is bereikt en dit werd met alle kopers gevierd. Wethouder Leon van Noort heeft dit moment officieel gemaakt door het leggen van de ‘eerste’ dakpan. Deze handeling is vereeuwigd door het signeren van deze dakpan. De bouw verloopt voorspoedig en de kopers kunnen niet wachten hun nieuwe woning te mogen betrekken. Die dag kon men dan ook meteen een kijkje nemen in de toekomstige woning.

Nick Nieuwenhuijzen zegt namens de projectontwikkelaar erg tevreden te zijn met het resultaat. Men hoopt dit ook terug te zien in de volgende fase van dit prachtige project. De verkoop van de fase III is op dit moment in volle gang. De woningen van deze fase krijgen een iets andere uitstraling. Ook worden er dit keer, naast de twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande woningen, eengezinswoningen gerealiseerd. Deze rijwoningen hebben met een beukmaat van 5,4 meter een royale woonoppervlakte. De VON-prijzen gaan vanaf € 237.500,00. Heeft u interesse voor deze fase, dan kunt u informatie opvragen bij één van de verkopende makelaars:

12-05-2017

Reacties (0)

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Nieuws | Hoogste punt bereikt fase II en start verkoop fase III Eijckenhorst in Wijk van je Leven, Puttershoek
Deel deze pagina
...geeft je de ruimte

Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam  Adres gemeente Binnenmaas
Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam  E-mail adres gemeente Binnenmaas
14 078 / 088 – 647 13 00  Telefoonnummer gemeente Binnenmaas
gemeente@binnenmaas.nl  E-mail adres gemeente Binnenmaas
Openingstijden en afspraak maken Afbeelding van een klok