Informatieavond over landbouwverkeer in gemeente Binnenmaas

Woensdag 15 november is er voor inwoners van gemeente Binnenmaas een informatieavond over landbouwverkeer in onze gemeente. De avond is van 19.00 tot 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) en vindt plaats in de raadzaal in het gemeentehuis in Maasdam. Tijdens deze avond informeren we u over het onderzoek naar veelgebruikte routes door landbouwverkeer en de knelpunten die inwoners en weggebruikers ervaren op deze routes. U kunt ook zelf knelpunten door het landbouwverkeer aandragen, deze worden meegenomen in het onderzoek. Na de inventarisatie wordt verkend hoe we deze kunnen oplossen met passende maatregelen. Denk hierbij aan een veilige inrichting, alternatieve routes of procesafspraken met de branche en andere verkeersdeelnemers.

Het onderzoek over het landbouwverkeer wordt op verzoek van de gemeente uitgevoerd door het adviesbureau TRIDÉE en is begin 2018 afgerond. De Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid Hoeksche Waard (RPV) en het Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW) organiseren deze avond. De andere Hoeksche Waardse gemeenten organiseren eenzelfde soort informatieavond voor hun inwoners. Agrariërs en loonwerkers kunnen via de regionale afdelingen van CUMELA, LTO en de plattelandsjongeren hun kennis over routes en knelpunten in aparte werksessies inbrengen.

02-11-2017

Reacties (0)

Plaats een reactie

Spamcontrole
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
i h a n i q u m u s a m u z u
Voer de letters in die onder de cijfers 15 en 14 staan. (verplicht)

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Nieuws | Informatieavond over landbouwverkeer in gemeente Binnenmaas
Deel deze pagina
...geeft je de ruimte

Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam  Adres gemeente Binnenmaas
Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam  E-mail adres gemeente Binnenmaas
14 078 / 088 – 647 13 00  Telefoonnummer gemeente Binnenmaas
gemeente@binnenmaas.nl  E-mail adres gemeente Binnenmaas
Openingstijden en afspraak maken Afbeelding van een klok