REFTRADE en Bedrijvenpark Hoeksche Waard tekenen overeenkomst voor grond

Dit item is verlopen op 16-06-2017.

Maandag 15 mei hebben Alex van Dijke en Laurens Louwers (directeuren REFTRADE) en Gert-Jan Metselaar (directeur Bedrijvenpark Hoeksche Waard) een overeenkomst getekend voor de aankoop van 6.000 m2 grond op Bedrijvenpark Hoeksche Waard in Heinenoord. Ook is er een reserveringsovereenkomst getekend om in de toekomst het bedrijf uit te kunnen breiden.

‘Wij hebben gekozen voor het Bedrijvenpark vanwege de strategische ligging onder de rook van Rotterdam en in de nabijheid van belangrijke doorvoerwegen richting zowel het noorden als het zuiden (A29, A4 en A16).’, aldus de heren Van Dijke en Louwers van REFTRADE. Bedrijvenpark Hoeksche Waard is blij met de komst van REFTRADE. ‘Ze komen vanuit het Rotterdamse havengebied naar de Hoeksche Waard om het bedrijf uit te breiden. Hun komst sluit aan op de ambitie die de Hoeksche Waard heeft om op economisch gebied meer verbinding te leggen met de Rotterdamse regio.’, aldus André Borgdorff (president-commissaris van het Bedrijvenpark Hoeksche Waard).‘

Het bedrijfspand

Het te bouwen bedrijfspand bestaat uit een kantoor en bedrijfshal. Daarnaast is er buiten op het terrein opslagruimte. De nieuwbouw heeft een totaaloppervlakte van ca. 2.200 m2 en wordt gerealiseerd op een perceel van 6.000 m2. Het ontwerp is afkomstig van architectenbureau Van Trier en het geheel wordt ontwikkeld door Vogels Bouwmanagement. Naast de huidige 6.000 m2 heeft REFTRADE ook een reserveringsovereenkomst getekend voor 2.880 m2. Hier kan in een later stadium uitbreiding op plaatsvinden.

Bedrijvenpark Hoeksche Waard

Bedrijvenpark Hoeksche Waard is een gemengd bedrijventerrein in Heinenoord (gemeente Binnenmaas). Het bedrijvenpark is strategisch gelegen met het oog op Rotterdam en Antwerpen, havens en andere belangrijke bestemmingen. Er wordt 20 hectare grond uitgegeven. Zowel kleine als grote kavels zijn op het bedrijvenpark mogelijk, de omvang van de kavel bepaalt de ondernemer zelf. Het bedrijvenpark is ideaal geschikt voor ondernemers in de sectoren transport, logistieke dienstverlening, groothandel, productie en techniek. Meer informatie vind u op www.bedrijvenparkhw.nl.

REFTRADE

Al meer dan dertig jaar is REFTRADE de specialist in de verhuur van koel/vriescontainers, verplaatsbare (semi-)permanente koel/vriesopslagruimtes en offshore containers. Maar het bedrijf biedt ook noodkoeling-contracten in geval van calamiteiten. Hierbij levert REFTRADE kwaliteitsproducten en een perfecte service, heeft een groot assortiment (conform de HACCP- en GDP-normen) én de eigen 24/7 storingsdienst is altijd inclusief.

De REFTRADE-groep is een professionele organisatie, ISO-9001 gecertificeerd, met vestigingen in Nederland, Frankrijk en Schotland.

16-05-2017

Reacties (0)

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Nieuws | REFTRADE en Bedrijvenpark Hoeksche Waard tekenen overeenkomst voor grond
Deel deze pagina
...geeft je de ruimte

Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam  Adres gemeente Binnenmaas
Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam  E-mail adres gemeente Binnenmaas
14 078 / 088 – 647 13 00  Telefoonnummer gemeente Binnenmaas
gemeente@binnenmaas.nl  E-mail adres gemeente Binnenmaas
Openingstijden en afspraak maken Afbeelding van een klok