Intermediairsbijeenkomst Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds Hoeksche Waard

Dit item is verlopen op 16-06-2017.

Op 6 of 12 juni vindt een extra bijeenkomst voor alle intermediairs van het Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds van de gemeenten Binnenmaas, Cromstrijen, Korendijk, Oud-Beijerland en Strijen plaats. Het doel van deze bijeenkomst is om je te informeren over de stand van zaken, maar ook om van jou te horen of er nog vragen, opmerkingen en aandachtspunten zijn ter verbetering. Tevens presenteren wij een factsheet met de cijfers tot nu toe, waarin te zien is hoe het gaat met beide fondsen in de Hoeksche Waard.

Met elkaar hebben we al een flink aantal kinderen aan het sporten gekregen, maar aanmeldingen voor het Jeugdcultuurfonds zijn er (nog) niet zo veel. Toch is voor kinderen het meedoen aan culturele activiteiten zeer belangrijk. Het ontwikkelen van de creativiteit, het ontdekken van de binnenwereld en passie, kortom: het laten zien wie je bent en wat er in je leeft, is goed voor het zelfvertrouwen en concentratievermogen en vergroot de kansen later goed mee te kunnen doen in de samenleving. Een kind dat danst, tekent of zingt, is een gelukkig kind. En een kind dat lekker in zijn vel zit, zal op alle fronten beter presteren.

Voor deze bijeenkomst zijn twee mogelijke data beschikbaar, allen aanvang 16:00 uur. De bijeenkomst zal ongeveer 1,5 uur duren en zal plaatsvinden in het gemeentehuis van Binnenmaas, Sportlaan 22 te Maasdam. 

Aanmelden kan via e-mail zuid-holland@jeugdsportfonds.nl of telefonisch op 0174-244940.

Dit is een bericht van Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds

16-05-2017

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Persberichten andere organisaties | Intermediairsbijeenkomst Jeugdsport- en Jeugdcultuurfonds Hoeksche Waard
Deel deze pagina
...geeft je de ruimte

Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam  Adres gemeente Binnenmaas
Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam  E-mail adres gemeente Binnenmaas
14 078 / 088 – 647 13 00  Telefoonnummer gemeente Binnenmaas
gemeente@binnenmaas.nl  E-mail adres gemeente Binnenmaas
Openingstijden en afspraak maken Afbeelding van een klok