Rabobank Cultuurprijs in de Hoeksche Waard

Rabobank Haringvliet organiseert in nauwe samenwerking met DOK-C, Platform voor kunst en cultuur Hoeksche Waard en de gezamenlijke gemeenten (SOHW) de Rabobank Cultuurprijs 2017. Eens in de twee jaar zal deze prijs worden uitgereikt. Het doel is om ruim de aandacht te vestigen op de rijkdom aan kunst en cultuur in de Hoeksche Waard, het maatschappelijk belang te onderstrepen en de ontwikkeling van talent te stimuleren.

Dit jaar worden podiumkunstenaars uitgenodigd om er aan deel te nemen.

Onder podiumkunsten vallen alle uitingen op het gebied van muziek, theater, dans of cabaret, individueel, in groepsverband of in verenigingsverband. Men kan zichzelf aanmelden, maar het is ook mogelijk om door iemand anders voorgedragen te worden. Wel duidelijk gemotiveerd waarom deze persoon, groep of vereniging wordt voorgedragen.

Aanmelden kan vanaf 15 juli 2017 bij Rabobank Het Haringvliet, afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.hhv@rabobank.nl. Hierna wordt een aanmeldformulier toegestuurd. De inschrijving en nominatie van de deelnemers wordt verdeeld in 2 categorieën: jongeren van 12 tot en met 20 jaar en deelnemers van 21 jaar en ouder. De inschrijving staat open tot 20 september 2017.

De inschrijvingen worden beoordeeld door een vakjury, bestaande uit leden van buiten de Hoeksche Waard. Aan de hand van deze inschrijvingen maakt de jury een eerste selectie. De geselecteerden zullen uitgenodigd worden om medio oktober een korte presentatie te verzorgen. Hierna worden per categorie 5 genomineerden uitgenodigd om medio november opnieuw op te treden waarna de jury de prijswinnaars bekend zal maken tijdens een feestelijke bijeenkomst in Alcazar Events te Puttershoek. De prijs bedraagt € 1.000 voor de categorie vanaf 21 jaar en € 500 voor de categorie 12 tot en met 20 jaar. De bedragen zijn bedoeld om verdere ontwikkeling van talent en/of vernieuwende initiatieven te ondersteunen.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Eelse Bies, voorzitter DOK-C: 06-389 28 155 of via eelsebies@gmail.com.

Dit is een bericht van DOK-C, Rabobank Het Haringvliet en de gezamenlijke gemeenten (SOHW)

11-07-2017

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Actueel | Berichtgeving | Persberichten andere organisaties | Rabobank Cultuurprijs in de Hoeksche Waard
Deel deze pagina
...geeft je de ruimte

Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam  Adres gemeente Binnenmaas
Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam  E-mail adres gemeente Binnenmaas
14 078 / 088 – 647 13 00  Telefoonnummer gemeente Binnenmaas
gemeente@binnenmaas.nl  E-mail adres gemeente Binnenmaas
Openingstijden en afspraak maken Afbeelding van een klok