Vacature Communicatieadviseur SOHW (32u per week, schaal 10)

Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW) behartigt de gemeenschappelijke regionale belangen van de vijf gemeenten in de Hoeksche Waard op de beleidsterreinen ruimte, landschap, economie, samenleving en integrale veiligheid. Er wordt met vele partijen – binnen en buiten de Hoeksche Waard – samengewerkt. Het doel van de samenwerking is erop gericht dat de gemeenten de taken effectiever en efficiënter kunnen uitvoeren. Het biedt schaalvoordelen en kansen voor nóg meer professionaliteit.

Jaarlijks wordt er een uitvoeringsvoeringprogramma opgesteld waarbinnen een groot aantal projecten is opgenomen. Voor de communicatieactiviteiten van een aantal grote projecten (waaronder verkeer & vervoer, wonen, gebiedsontwikkeling en economie) zijn wij op zoek naar een ervaren communicatieadviseur.

Download hieronder de vacaturetekst voor meer informatie:

Te downloaden:

Niet gevonden wat u zocht?

Vul dan dit contactformulier in, zodat we onze website verder kunnen verbeteren.

U bent hier:Startpagina | Bestuur en Organisatie | Vacatures | Vacatures | Vacature Communicatieadviseur SOHW (32u per week, schaal 10)
...geeft je de ruimte

Sportlaan 22, 3299 XG Maasdam  Adres gemeente Binnenmaas
Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam  E-mail adres gemeente Binnenmaas