Pagina opties

Groter
A A
RSS

Helpt u mee de gladheid te bestrijden? Vanaf 4 december gratis strooizout beschikbaar (30-11-2018)

Vanaf dinsdag 4 december kunnen inwoners van gemeente Binnenmaas weer gratis strooizout ophalen. Het zout wordt verstrekt op werkdagen van 9.00 – 13.00 uur op het parkeerterrein van Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland.

Gladheidsbestrijding

Als gemeente houden wij de weersvoorspellingen goed in de gaten zodat we hier direct op in kunnen springen. Op deze website kunt u op de pagina ‘Gladheidsbestrijding’ uitgebreide informatie vinden over de manier waarop we dit doen.

Gratis strooizout

Het is voor ons helaas onmogelijk om alle straten en voetpaden sneeuw- en ijsvrij te houden. Daarom is het fijn als u zelf ook meehelpt bij de gladheidsbestrijding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het strooien van zout op het trottoir bij uw woning of dat van uw buren.

Om iedereen gelegenheid te geven om zout op te halen, mag per keer maximaal 10 kilo worden meegenomen. Als u het strooizout komt halen, neem dan wel zelf een emmer mee. De zoutcontainer vindt u op het parkeerterrein van het Recreatieoord Binnenmaas, Vrouwehuisjesweg 1 in Mijnsheerenland op het gedeelte vlak naast de gemeentewerf van de Buitendienst.