Pagina opties

Groter
A A

Welkom in Binnenmaas

Wanneer u verhuist naar een nieuwe gemeente komt er veel op u af. Bijvoorbeeld zaken die u moet regelen met de gemeente of andere instanties. Maar buiten dat wilt u misschien ook weten wanneer bijvoorbeeld het huisvuil opgehaald wordt of welke verenigingen er actief zijn.

Om u als nieuwe inwoner van Binnenmaas op weg te helpen, hebben wij van A - Z een aantal handige links voor u op een rijtje gezet. Sommige links verwijzen naar een pagina of product op deze website. Ook staan er links in de opsomming die rechtstreeks verwijzen naar websites van andere organisaties of instellingen.

Wij hopen dat onderstaand overzicht u helpt bij uw kennismaking met gemeente Binnenmaas en de Hoeksche Waard. Mist u toch nog een onderwerp? Laat ons dit dan weten.

Links

In principe kunt u alle informatie, producten en diensten van Binnenmaas online terugvinden op deze website. Ontvangt u informatie over een bepaald onderwerp liever op papier? Komt u dan even langs op het gemeentehuis op werkdagen tussen 8.30 en 16.30 uur.

Gemeentezaken? Afspraak maken!

Zijn er andere dan bovengenoemde zaken die u moet regelen? Maakt u dan een afspraak. Kijk op de pagina 'Openingstijden en afspraak maken' voor meer informatie.