Pagina opties

Groter
A A

Bedrijvencontactfunctionaris

Gemeente Binnenmaas vindt het belangrijk dat u als ondernemer naast het digitale loket ook een persoonlijk aanspreekpunt heeft voor vragen. De bedrijvencontactfunctionaris is het eerste aanspreekpunt voor alle ondernemers binnen de gemeente. In gemeente Binnenmaas kunnen startende en bestaande ondernemers terecht bij Sandra van Putten-Lokker voor advies of informatie.

Even voorstellen

Mijn naam is Sandra van Putten-Lokker. Ik ben opgegroeid in een agrarisch ondernemersgezin. Na een bedrijfskundige opleiding heb ik vele jaren in de bancaire sector gewerkt, daar was ik het aanspreekpunt voor een brede doelgroep ondernemers.

Als bedrijvencontactfunctionaris voor gemeente Binnenmaas ben ik u graag van dienst. Heeft u een vraag aan de gemeente over bijvoorbeeld welke afdeling u nodig hebt, welke vergunningen nodig zijn of welke procedure u moet volgen? Wilt u in onze gemeente iets ondernemen? Heeft u als stichting of vereniging een vraag aan de gemeente? Samen met u - als ondernemer of bestuurder - zoekt ik kosteloos naar de juiste oplossing.

Contactgegevens

Wilt u weten wat de bedrijvencontactfunctionaris voor u kan betekenen of heeft u een tip of opmerking voor de gemeente? Van maandag tot en met donderdag kunt u contact opnemen met Sandra van Putten-Lokker via e-mail bedrijven@binnenmaas.nl of telefonisch via 06 - 13 29 03 02 (ook via WhatsApp).